Tandartsenpraktijk Sloten – II –

Sommige tandartsenpraktijken zijn gespecialiseerd in het bleken van tanden, andere richten zich voornamelijk op  implantaten. Natuurlijk zijn nog veel meer specialisaties te bedenken. Tandartsenpraktijk Sloten is een z.g. algemene praktijk. Logisch, ze zijn gevestigd in de kleinste stad van Nederland en hebben een duidelijk functie als streek-tandarts. Tandarts Hillenius houdt zich wel bezig met implantologie maar om dat nou een specialiteit te noemen, dat gaat te ver. Onderscheiden ze zich dan in niets van andere algemene praktijken? Gelukkig wel.

Gaasterlân-Sleat is een echte “plattelandsgemeente”. Dat betekent dat er veel gezinnen wonen. En gezinnen hebben kinderen. En kinderen moeten ook naar de tandarts.  In de loop der jaren is bij Tandartsenpraktijk Sloten de traditie ontstaan om de woensdagmiddag te reserveren voor gezinnen. Ze maken van het tandartsbezoek een echt gezins-uitje!
Kinderen blijven erbij als het gebit van hun moeder wordt gecontroleerd. Als er twee kinderen uit hetzelfde gezin tegelijk worden behandeld blijft de deur tussen de behandelkamers openstaan. De achtergrond muziek is aangepast en ga zo maar door.
Op andere dagen zijn kinderen natuurlijk ook welkom en het viel me op dat kinderen altijd heel vriendelijk en lief worden behandeld.

Het is dus niet meer dan logisch dat de website van Tandartsenpraktijk Sloten een speciaal op kinderen gericht  gedeelte heeft gekregen. Maar daar was het design van de website niet echt geschikt voor. En dus hebben de kinderen van Sloten en omgeving hun eigen tandarts-site gekregen.
Geen moeilijke woorden, geen verhalen over pijnlijke behandelingen maar wel moppen over de tandarts, weetjes over het gebit en een quiz.  En natuurlijk nog veel meer.  Door op het onderstaande plaatje te klikken kom je op de site.

klik om naar de kinder-site te gaan

Advertentie

Geplaatst18 november 2011 doormarjaap inAlgemeen

Getagged met ,

%d bloggers liken dit: